MOL Traktorer

MOL CY är en belgisk tillverkare av tunga maskiner inom utrustning för hamnar, järnväg, specialtruckar, återvinning, samt trailers. Företaget är kända för sin aktiva produktutveckling vilket även inkluderar ekologiska maskiner med elmotorer. MOLs maskiner säljs över hela världen. MOLs kraftfulla terminaltraktorer har mycket gott rykte bland annat för sin driftsäkerhet. De tillverkar 150 terminal traktorer per år. Den vanligaste modellen är YM serien som är en 4×2 maskin anpassad för terminaler och rangering av trailers.

Läs mer om MOL  www.molcy.com

RORO-Traktorer

MOL:s fyrhjulsdrivna RORO-traktor finns tillgänglig i flertalet motorstorlekar och levereras bl.a. med snurrstol som standard vilket möjliggör variabel körriktning. Det höga antalet valmöjligheter möjliggör skräddarsydda fordon i enlighet med kundens unika krav och önskemål.

Terminaltraktorer

MOLs kraftfulla terminaltraktorer har mycket gott rykte bland annat för sin driftsäkerhet. De tillverkar 150 terminaltraktorer per år. Den vanligaste modellen är YM serien som är en 4×2 maskin anpassad för terminaler och rangering av trailers.

MOL Elektrisk Truck

Elektroniska traktorer

MOL tillverkar också elektroniska traktorer som till skillnad från traditionella traktorer drivs av en serie uppladdningsbara batterier. Med långt färre rörliga motordelar ges den elektriska traktorn en fördel gällande livslängd i jämförelse med dess dieseldrivna motpart.

Terminaltraktor

Övriga traktorer

MOLs marknadsandel ökar konstant, mycket tack vare RoRo- och terminaltraktorernas popularitet. MOL erbjuder emellertid även andra typer av traktorer.


Är du intresserad?

Genom att använda detta formulär accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats. Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till kund/besökare. Personuppgiftspolicy