Dags att köpa ny lift?

Vi på Göteborgs Truckservice guidar dig rätt när du ska köpa ny lift

Att köpa en ny lift till bolaget är ett stort inköp och det är viktigt att du hittar rätt lift för just din verksamhet och dess ändamål. Vi på Göteborgs Truckservice har länge arbetat tätt tillsammans med Scandlift, som med 30 års erfarenhet av branschen hjälper dig med hitta rätt lift för just din verksamhet.

Scandlift

Scandlift erbjuder professionell och gedigen information om alla olika liftar och teleskoplastare som finns på marknaden idag. Man får alltid bästa rekommendation av maskin, anpassad för just ditt företag och dess behov. Deras breda utbud av liftar och teleskoplastare vänder sig till uthyrningsbolag, industrier, byggbolag, hantverkare, kommuner, räddningstjänst och köpcentra som letar efter stabila och pålitliga maskiner för olika behov.

Leasa, köpa eller långtidshyra?

Hos Scandlift, precis som hos oss på Göteborgs Truckservice, så finns där alltid möjlighet till flexibilitet i fråga om finansieringen av din nya lift. Så att oavsett om du är ute efter en lift för leasing eller att köpa, så kan Scandlift erbjuda den lösning som passar just din verksamhet bäst.

Brett sortiment av liftar för alla ändamål

Hos Scandlift hittar du ett brett utbud av nya liftar för alla ändamål från välkända tillverkare så som Genie, CMC och Aichi. I deras maskinsortimentet hittar du bland annat:

  • Saxliftar
  • Vikbomsliftar
  • Teleskopbomsliftar
  • Släpvagnsliftar
  • Materialliftar
  • Pelarliftar
  • Larvbandsburna liftar

…Och mycket mer. Så ta kontakt med Scandlift redan idag och få professionell hjälp och rådgivning inför köpet av din nya lift.

Är du på jakt efter  andra typer av maskiner? Klicka då här för att ta dig tillbaka till första sidan och upptäck resten av vårt breda maskinsortiment! Vill du komma i kontakt med oss på GTS kan du använda formuläret nedan. 

Köp din Genie-lift hos Scandlift

First Name*

Last Name*

Email*

Phone

Comment