Dags att köpa ny truck?

Doosan – när du vill köpa en truck som håller i längden

Dags att köpa ny truck? GTS har använt sig av Doosan truckar i sin egna hyrflotta sedan 1999. Valet föll sig naturligt med Doosans höga tillförlitlighet, enkla funktion och bränsleekonomin. Doosan gaffeltruckar tillverkas i Sydkorea och kännetecknas av hög kvalitet samt driftsäkerhet. Med ett stort utbud av både eltruckar och motordrivna truckar för olika ändamål hittar du garanterat en modell som passar just dina behov. Om du vill ha en truck som bara rullar och rullar med låg servicekostnad – då ska du välja Doosan.

Vi hjälper dig hitta rätt truck att köpa

God kundservice är någonting som ligger oss på Göteborgs Truckservice nära. Vi ser alltid till dig som unik kund och genom en väl genomförd behovsanalys ser vi till att hitta rätt truck för just din verksamhet.

Köpa eller leasa truck? – hos oss är valet helt och hållet ditt

Hos oss på GTS har du stora valmöjligheter i fråga om hur du vill gå till väga med förvärvet av din nya truck. Vare sig du vill leasa din nya truck eller hyra den på längre tid så har vi lösningen för just dig:

  • Köp
  • Leasing -Avbetalning. I samarbete med våra partners kan vi erbjuda er konkurrenskraftiga avtal
  • Rental -Långtidshyra där det mesta ingår, kapital, service och försäkring.
  • Hyr/köp -Hyr maskinen med möjlighet att köpa maskinen efter hyresperioden.

Ta kontakt med oss på GTS redan idag

Ta kontakt med oss på Göteborgs Truckservice redan idag så hjälper vi dig med att hitta rätt truck för just din verksamhet eller använd menyerna nedan för att ta en titt på våra truckar. Hos oss får du alltid personlig service och vi är måna om att alltid kunna se till varje unik kunds särskilda behov.

Nyfiken på resten av vårt sortiment?

Utöver nya truckar kan vi på Göteborgs Truckservice erbjuda ett brett utbud av bland annat liftar och traktorer. Klicka här för att komma tillbaka till förstasidan och upptäcka resten av vårt breda utbud.

Doosan truck i arbete

Är du intresserad?

Genom att använda detta formulär accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats. Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till kund/besökare. Personuppgiftspolicy