Hos oss kan du köpa din nya terminaltraktor

Vi på GTS har ett brett utbud av terminaltraktorer från belgiska MOL CY

MOL CY är en belgisk tillverkare av tunga maskiner inom utrustning för hamnar, järnväg, specialtruckar, återvinning, samt trailers. Företaget är kända för sin aktiva produktutveckling vilket även inkluderar ekologiska maskiner med elmotorer. MOLs maskiner säljs över hela världen. MOLs kraftfulla terminaltraktorer har mycket gott rykte bland annat för sin driftsäkerhet. De tillverkar 150 terminaltraktorer per år. Den vanligaste modellen är YM serien som är en 4×2 maskin anpassad för terminaler och rangering av trailers.

Därför Ska du välja oss när du ska köpa en ny terminaltraktor

Vi på Göteborgs Truckservice har lång erfarenhet av att förmedla maskiner av olika slag till kunder över hela landet. När du vänder dig till oss för att få hjälp med att hitta din nya terminaltraktor så ska du kunna känna dig trygg i att du alltid får bästa tänkbara service. Vi genomför alltid en gedigen behovsanalys tillsammans med våra kunder för att på så vis kunna identifiera rätt terminaltraktor för just din specifika verksamhet och ändamål.

Nyförvärv på dina villkor

Hos oss på Göteborgs Truckservice har du som kund stora valmöjligheter i fråga om hur du vill genomföra inköpet av din terminaltraktor. Nedan ser du de olika lösningar som vi erbjuder våra kunder och självklart kan vi skräddarsy en lösning för just dig vid behov:

  • Köp
  • Leasing -Avbetalning. I samarbete med våra partners kan vi erbjuda er konkurrenskraftiga avtal
  • Rental -Långtidshyra där det mesta ingår, kapital, service och försäkring.
  • Hyr/köp -Hyr maskinen med möjlighet att köpa maskinen efter hyresperioden.

OBS! Vi har även ett stort utbud av begagnade terminaltraktorer, klicka här för att besöka begagnattorget!

RORO-Terminaltraktorer

MOL:s fyrhjulsdrivna RORO-terminaltraktor finns tillgänglig i flertalet motorstorlekar och levereras bl.a. med snurrstol som standard vilket möjliggör variabel körriktning. Det höga antalet valmöjligheter möjliggör skräddarsydda fordon i enlighet med kundens unika krav och önskemål.

Terminaltraktorer

MOLs kraftfulla terminaltraktorer har mycket gott rykte bland annat för sin driftsäkerhet. De tillverkar 150 terminaltraktorer per år. Den vanligaste modellen är YM serien som är en 4×2 maskin anpassad för terminaler och rangering av trailers.

MOL Elektrisk Truck

Elektroniska terminaltraktorer

MOL tillverkar också elektroniska terminaltraktorer som till skillnad från traditionella terminaltraktorer drivs av en serie uppladdningsbara batterier. Med långt färre rörliga motordelar ges den elektriska terminaltraktorn en fördel gällande livslängd i jämförelse med dess dieseldrivna motpart.

Terminaltraktor

Övriga traktorer

MOLs marknadsandel ökar konstant, mycket tack vare RoRo- och terminaltraktorernas popularitet. MOL erbjuder emellertid även andra typer av traktorer.


Är du intresserad?

Genom att använda detta formulär accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats. Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till kund/besökare. Personuppgiftspolicy